Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ξεκινάμε την καινούρια μέρα μας με την είδηση του καιρού...

Τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 7 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε πτώση σε όλη τη χώρα. Παγετός το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.
Αττική
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Χιονόπτωση το βράδυ στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι, βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και το πρωί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία, από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια προάστια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα γύρω ορεινά χιονιά. Το βράδυ ενδέχεται να χιονίσει πρόσκαιρα και στην πόλη. Οι άνεμοι, βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία, από μείον 2 έως 05 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Τοπικές νεφώσεις. Βροχή ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι, από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία, από μείον 6 έως 06 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία, από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από μείον 2 έως 12 βαθμούς.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι, βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία, από μείον 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το μεσημέρι θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι, βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία, από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Τοπικές νεφώσεις με βροχές και στα Δωδεκάνησα το πρωί καταιγίδες. σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι, από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το πρωί στα βόρεια μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο ανατολικό Αιγαίο από 05 έως 11 βαθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου