Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Επίθεση αυτοκτονίας στη Μπακούμπα με τραυματίες μαθητές

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκαπέντε τραυματίσθηκαν, μεταξύ των οποίων αρκετοί μαθητές, σε επίθεση αυτοκτονίας με...
 παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από το κτίριο των ιρακινών υπηρεσιών πληροφοριών στη Μπακούμπα, όπως ανακοίνωσαν πηγές των ιρακινών υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές: «Ένας καμικάζι ανατίναξε το αυτοκίνητό του γύρω στις 11:00 κοντά σε κτίριο των ιρακινών υπηρεσιών πληροφοριών στο κέντρο της πόλης Μπακούμπα. Λίγη ώρα πιο πριν δυο ή τρεις χειροβομβίδες ερρίφθησαν εναντίον του κτιρίου αυτού».

Και πρόσθεσαν: «Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκαπέντε τραυματίσθηκαν, μεταξύ των οποίων αρκετοί μαθητές που επέβαιναν σε διερχόμενο αυτοκίνητο»

Ακόμη, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δυο αμερικανοί στρατιώτες, σκοτώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο Ιράκ, όπως έγινε γνωστό από τον αμερικανικό στρατό και από το ιρακινό υπουργείο Εσωτερικών.

«Δυο αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν τη νύχτα στο κέντρο του Ιράκ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αμερικανικός στρατός, χωρίς, όμως, να διευκρινίζει πού και υπό ποιές συνθήκες έχασαν τη ζωή τους οι Αμερικανοί στρατιώτες.

Στη Βαγδάτη, επίσης, ένοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν μια χριστιανή μέσα στο σπίτι της, ενώ άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό στη συνοικία Ταϊφίγια της βόρειας Βαγδάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου