Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Από τώρα Μανιάτης και Κουμορτζί

Από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα παίζουν στον Ολυμπιακό Γιάννης Μανιάτης και Μπενάρντ Κουμορτζί, μετά τη συνάντηση και όπως όλα δείχνουν συμφωνία ανάμεσα σε Μαρινάκη και Βεντούρη
Ένα ένα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τους Πειραιώτες παίρνουν τον δρόμο τους, καθώς Ολυμπιακός και Πανιώνιος ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για τις μεταγραφές των Μανιάτη και Κουμορτζί.

Και από τις δυο ομάδες τονίστηκε, μετά το ραντεβού, πως υπάρχει συμφωνία χωρίς όμως κάτι να είναι... τελειωμένο.
Το νεότερο στο "μεταγραφικό" χτύπημα του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση του Μανιάτη από τώρα. Να μη περιμένει, δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι αλλά να εντάξει τον διεθνή αμυντικό από αυτή την αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του. Ενδεχομένως, γιατί μπορεί να υπάρχει και σκέψη χρησιμοποίησής του και σε άλλη θέση εκτός από την δεξιά πλευρά της άμυνας.

Νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συναντηθεί με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού  εξήγησε στον "πιστολέρο" πως θα πρέπει να δοθεί δανεικός σ' άλλη ομάδα για ένα εξάμηνο, θέλοντας να ανιχνεύσει τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ν.Σμύρνη.

Λέγεται ότι ο διεθνής άσος δεν δείχνει και τόσο... ζεστός να πάει στον Πανιώνιο, ωστόσο, ο Β.Μαρινάκης θα έχει και νέα επαφή μαζί του, ώστε να τον πείσει οριστικά να πάει στην ομάδα που κοουτσάρει ο Τάκης Λεμονής. Πιθανότατα το νέο ραντεβού θα γίνει την Πέμπτη

Προφανώς ο Μήτρογλου συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα του Ολυμπιακού και για τους δυο παίκτες. Ενδεχομένως να είναι και ο Μονιάκης, που έχει αποκτηθεί για να χρησιμοποιηθεί στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Όπως είναι προφανές ότι κάποιους παίκτες από το ρόστερ των Πειραιωτών θα έχει ζητήσει και ο Λεμονής.

Ανακοίνωση-επιβεβαίωση από Πανιώνιο

Με αφορμή την συνάντηση των δύο προέδρων και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες.

"Υπήρξε σήμερα μια κατ' αρχάς συμφωνία για τη παραχώρηση των Μανιατη και  Κουμορτζί. Απομένουν πάρα πολλές λεπτομέρειες οι οποίες θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές, τώρα ή το καλοκαίρι, καθώς και από την τελική λίστα των παικτών που θα δοθούν ως ανταλλάγματα.

Συζητήθηκαν διάφορα ονόματα και μέσα στην εβδομάδα ελπίζουμε ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία.

Σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή Μητρογλου, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε στον κ. Βεντούρη ότι είχε ραντεβού μαζί του σήμερα και αναμένει μέχρι τη  Τετάρτη να έχει την οριστική συγκατάθεση του παίκτη", αναφέρει η ανακοίνωση.

Όλο το ρεπορτάζ, με τους παίκτες που θέλει ο Πανιώνιος και τις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας της Νέας Σμύρνης για το συγκεκριμένο deal πατήστε εδώ

Ντόπες Βαλβέρδε ενόψει Ηρακλή

Μπορεί η διοίκηση του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει πέσει με τα... μούτρα στις μεταγραφές, όμως ο Ερνέστο Βαλβερδε και οι παίκτες του σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο το ματς με τον Ηρακλή.

Οι γιορτές τελείωσαν, μαζί και οι διακοπές και πλέον οι Πειραιώτες, στρέφουν την προσοχή τους στο πρώτο ματς του 2011 με αντίπαλο τον Ηρακλή στο "Καραϊσκάκη" την Τετάρτη (5/1, 19:30).

Περιθώρια για γκέλα δεν υπάρχουν και ιδιαίτερα στο απόρθητο κάστρο του Ολυμπιακού και γι' αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του.

Ο "Βάσκος" τόνισε στην συνομιλία του στην προπόνηση της Δευτέρας, πως θέλει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και να παρουσιαστούν σοβαροί, προκειμένου να φύγουν νικητές και τουλάχιστον να διατηρήσουν το +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

"Η ομάδα έχει να δώσει δύσκολα παιχνίδια τον Ιανουάριο και θέλω να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχουμε και φυσικά να δείξουμε στον Παναθηναϊκό ότι είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Θέλω να τα δώσετε όλα αυτό τον μήνα και να δείξετε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με νίκες. Δεν είναι όμως μόνο το πρωτάθλημα γιατί μέσα στον Ιανουάριο έχουμε να δώσουμε και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που είναι επίσης πολύ σημαντικό", ήταν το μήνυμα του Ισπανού προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου