Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Τέλος ο Τζιμπούρ!

Ο αγώνας με τη Λάρισα πριν από τις γιορτές ήταν ο τελευταίος του Ράφικ Τζιμπούρ με τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως αποφάσισαν Μανόλο Χιμένεθ και Σταύρος Αδαμίδης.
Προπονητής και πρόεδρος είχαν συζήτηση τη Δευτέρα για να δουν τι θα κάνουν με τον Αλγερινό άσο μετά το επεισόδιο που υπήρξε στην προπόνηση της Κυριακής και αποφάσισαν ότι δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας. Ο Χιμένεθ τόνισε προς τον Αδαμίδη ότι δεν γίνεται να πάρει... συγχωροχάρτι ο Τζιμπούρ, γιατί τότε θα φανεί ότι η ΑΕΚ αποδέχεται αυτά τα πράγματα και ο πρόεδρος συμφώνησε μαζί του.

Από αυτή τη στιγμή, επομένως, ο «τρομοκράτης» -για τον οποίο το gazzetta.gr είχε γράψει την επομένη του ματς με τη Λάρισα ότι είναι ουσιαστικά απίθανο να παραμείνει στην ομάδα- είναι και επισήμως προς πώληση, ενώ υπάρχει και ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος αν δεσμευτεί εγγράφως ότι δεν θα ζητήσει τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου του και ότι δεν θα υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ελληνική ομάδα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα να δώσει τώρα ένα ποσό στην Ένωση για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, τότε αυτός θα παραμείνει εκτός δράσης μέχρι και το τέλος της σεζόν, όταν και θα είναι ελεύθερος.

Περισσότερο για το... τυπικό της υπόθεσης, ο Τζιμπούρ θα παραλάβει την Τρίτη και εγγράφως την κλήση του σε απολογία.

1 σχόλιο: