Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Γαμπρός ετών..110

«Περπατάει» στα 110, έχει 20 εγγόνια και 40 δισέγγονα, και όμως είναι ερωτευμένος και παντρεύεται. Τι και αν τα μαλλιά και το μούσι του είναι κάτασπρα, ο Μαλαισιανός Αχμάντ Μοχάμαντ Ισα είχε δηλώσει πριν από μία εβδομάδα σε εφημερίδα ότι επιθυμεί να βρει μία σύντροφο που να τον φροντίζει. «Δεν με νοιάζει ποια θα είναι, αρκεί να μπορεί να μου μαγειρεύει.
Ζω πολύ μοναχική ζωή και φοβάμαι να κοιμάμαι μόνος μου. Αν είχα μία σύζυγο θα με πρόσεχε.», ο Ισα χαίρει άκρας υγείας πλην μικρών προβλημάτων στην όραση του.
Οι ευχές του εισακούστηκαν και έτσι η 82χρονη Σανάχ Αχμάντ, χήρα εδώ και 30 χρόνια, με εννέα παιδιά, εκδήλωσε την επιθυμία και την προθυμία να μοιραστεί τη ζωή της με τον υπερήλικα άντρα ζητώντας από τα παιδιά της να επικοινωνήσουν με την οικογένειά του και να προχωρήσουν στο … προξενιό.
Η μέλλουσα νύφη δήλωσε ότι βρήκε τον 110χρονο ελκυστικό επειδή μοιάζει καταπληκτικά με τον εκλιπόντα σύζυγό της, με τον οποίο έχουν το ίδιο όνομα. Ο ίδιος ο Ισα είχε παντρευτεί στο παρελθόν πέντε φορές. Έμεινε χήρος με τις τέσσερις πρώτες, ενώ χώρισε την πέμπτη σύζυγο του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου