Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Βγάζει μάτι το μονόπετρο της Ελένης!

από το περιοδικό Λοιπόν

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Θα πρέπει να πάρεις απόφαση, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις κάθε τι νέο θα σου λέω από την προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί μπορεί τον τελευταίο ένα χρόνο, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της να γλιτώσαμε καμιά εικοσαριά συνεντεύξεις της παρουσιάστριας. Κι επίσης μπορεί λόγω στεναχώριας, θλίψης και περισυλλογής της να γλιτώσαμε όλο αυτό το διάστημα από δηλώσεις που αφορούν την τέλεια κι ευτυχισμένη προσωπική της ζωή, όμως, πλέον η Ελένη είναι εδώ, καλά και η χαρά δεν την αφήνει να κρυφτεί.

Έτσι, κάθε μέρα όλο και κάτι από την προσωπική της ζωή θα μας απασχολεί. Είτε περισσότερο είτε λιγότερο. Θα θυμάσαι πριν ένα μήνα το ντόρο που δημιουργήθηκε όταν η παρουσιάστρια «έσκασε» μύτη στην εκπομπή με μία βέρα. Τότε όλοι σκέφτηκαν ότι η παρουσιάστρια αρραβωνιάστηκε και μόνο ημερομηνία γάμου δεν της όρισαν. Και μπροστά στο σούσουρο, η Ελένη έβγαλε τη βέρα - μυστήριο την επόμενη κιόλας μέρα, ενώ με κάθε ευκαιρία το πλάνο εστίαζε στο άδειο δάχτυλο της για να πειστεί και ο τελευταίος ότι δεν παίζει αρραβώνας. Έλα, όμως, που ο νέος χρόνος έφερε μεγάλες αλλαγές και η (κι επίσημα διαζευγμένη) Μενεγάκη στην πρώτη εκπομπή του 2011 «έσκασε» μύτη με μονόπετρο στο δάχτυλο.

Από όπου και να το δεις, βγάζει μάτι με το μέγεθος της κοτρόνας και κυρίως με τη γυαλάδα του. Και να θέλει (που δεν θέλει) η παρουσιάστρια να το κρύψει δεν γίνεται. Μπαμ κάνει. Δεν ξέρουμε αν το μονόπετρο συνοδεύτηκε με την καθιερωμένη πρόταση ή αν είναι απλά ένα δωράκι. Πάντως, της Ελένης της αρέσει πολύ αυτό το δαχτυλίδι και δεν φαίνεται να έχει σκοπό να το βγάλει από το δάχτυλο της. Για του λόγου το αληθές, και την Τρίτη εμφανίστηκε με αυτό, ενώ δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει από την κάμερα που εστίαζε σε αυτό. Μη σου πω, ότι υπήρχαν στιγμές που η ίδια με τον τρόπο της το επιδείκνυε. Εμ τέτοια κοτρόνα θα έχει κοστίσει το κατιτίς, δεν είναι να την κρύβεις. Άσε που δεν κρύβεται. Όπως και η χαρά της Ελένης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου