Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πλαφόν στην ταρίφα για το Ελ. Βενιζέλος

Πλαφόν στα κόμιστρα των ΤΑΧΙ από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», βάζει το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε μια...



 προσπάθεια να εκλείψουν τα κρούσματα αισχροκέρδειας από μερίδα αυτοκινητιστών.

Έτσι, από την 1η Φεβρουαρίου, με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρου Βούγια, το κόστος στα ταξί με μονή ταρίφα από περιοχές εντός του δακτυλίου προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αντίστροφα, θα διαμορφώνεται στα 35 ευρώ.

Στα 50 ευρώ θα ανέρχεται το κόστος της διπλής ταρίφας που ισχύει από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί .

Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ, η πτώση σημαίας καθώς επίσης τα πρόσθετα του αεροδρομίου, των αποσκευών και τα διόδια της Αττικής οδού.

Στην απόφαση διευκρινίζεται ότι οι διαδρομές στις οποίες ισχύει το εν λόγω τιμολόγιο είναι από και προς το διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό ή αφετηρία εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οι οδοί Αλεξάνδρας - Ζαχάρωφ - Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Σπύρου Μερκούρη - Βρυάξιδος - Υμηττού - Ηλ. Ηλιού - Α. Φραντζή - Λ. Συγγρού - Χαμοστέρνας - Πειραιώς - Ιερά Οδός, Κωνσταντινουπόλεως - Αχιλλέως - πλατεία Καραϊσκάκη - Καρόλου - Μάρνη - 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) - Αλεξάνδρας (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερόμενων λεωφόρων - οδών).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου