Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πάρτι τσιγγάνων σε βενζινάδικα

Άδοξο τέλος είχε το δρομολόγιο τριών νεαρών τσιγγάνων από το Κουρτέσι στον Πύργο (με ενδιάμεσες στάσεις). Έψαχναν ανοιχτό μαγαζί για να πάρουν μπίρες και αναψυκτικά για το πάρτι τους, αλλά ότι έβρισκαν στο δρόμο τους ήταν κλειστό κι έτσι είπαν να το ανοίξουν.
Τελικά τους «τσίμπησαν» οι αστυνομικοί και όπως αποδείχθηκε η καρότσα από το «ντάτσουν» που επέβαιναν ήταν γεμάτη με κλοπιμαία.
Τα παλικάρια(30,21 & 19 ετών) που κατοικούν μόνιμα σε καταυλισμό στην περιοχή Κεραία στον Πύργο, βγήκαν για μια μεταμεσονύχτια τσάρκα στον ηλειακό κάμπο. Επειδή προφανώς είχαν τρελή όρεξη για πάρτι, έβγαλαν και τις πινακίδες κυκλοφορίες για να μην τους πάρουν και πολύ χαμπάρι. Κάπου στο Κουρτέσι δίψασαν. Βρήκαν ένα μίνι μάρκετ αλλά για κακή τους τύχη ήταν κλειστό. Το άνοιξαν όμως με λοστό και πήραν μπίρες, ποτά και αναψυκτικά (το «βρώμικό» θα τους είχε πέσει βαρύ νωρίτερα) και έφυγαν. Πενήντα ευρώ έκαναν τα πράγματα που «ψώνισαν», διακόσια ευρώ οι ζημιές που προκάλεσαν.

Καμιά εικοσαριά χιλιόμετρα πιο κάτω, προς τον Πύργο, ξέμειναν από ψιλά. Κατέβασαν την τζαμαρία ενός βενζινάδικου, όμως το ταμείο ήταν άδειο. Πέντε χιλιόμετρα παρακάτω, σε άλλο βενζινάδικο στο Λατίφι, η ατυχία τους ήταν μεγαλύτερη. «Κατέβασαν» και εδώ την τζαμαρία, αλλά χτύπησε ο συναγερμός και το ‘βαλαν στα πόδια.

Πίσω από σούπερ μάρκετ στην Ε.Ο. Πύργου – Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου έβαλαν τέλος στο πάρτι. Εντόπισαν τους δράστες, τους καταδίωξαν και έπιασαν τον πρώτο από αυτούς πίσω από το σούπερ μάρκετ, όπου είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητό τους. Τους άλλους δύο τους έπιασαν λίγο αργότερα. Στην καρότσα του «ντάτσουν» οι αστυνομικοί βρήκαν μια ταμειακή μηχανή, ένα ράδιο-cd, ένα ασύρματο, ένα ηχείο, μια κασετίνα με διάφορα κλειδιά και εργαλεία, δύο μπαταρίες αυτοκινήτου και σαράντα κουτιά μπίρας…

Το πρωινό τους βρήκε να περνούν το κατώφλι του Εισαγγελέα Αμαλιάδας, ενώ οι δύο από τους τρείς είχαν ομολογήσεις τις πράξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου