Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Μοτοσικλετιστής της ΔΙΑΣ παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι

Δεν κατάφεραν οι γιατροί του ΚΑΤ να κρατήσουν στην ζωή το επτάχρονο κοριτσάκι που παρέσυρε και σκότωσε με την μοτοσυκλέτα του άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομίας.

Το ατύχημα συνέβη στις 12.15 το μεσημέρι στην οδό Κύπρου όπου η περιπολία της αστυνομίας είναι επιτακτική λόγω διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή. Ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να προσπεράσει ένα βανάκι, δεν πρόσεξε όμως το παιδί και το παρέσυρε, με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί σοβαρά. 

Αμέσως διεκομίσθη με ασθενοφόρο και συνοδεία περιπολικού στο ΚΑΤ, ωστόσο  παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η επτάχρονη κατέληξε.

Όπως έγινε γνωστό, το κοριτσάκι που σκοτώθηκε ήταν αθίγγανη από το Μενίδι. Με το  που διέρρευσε η είδηση, περίπου εκατό συγγενείς και φίλοι της οικογένειας συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής και άρχισαν να καίνε κάδους απορριμμάτων.

Αυτήν την στιγμή έχει αρχίσει να εκτονώνεται η κατάσταση. Νωρίτερα στην περιοχή επικρατούσε ένταση, με μέλη του καταυλισμού αθιγγάνων του Μενιδίου να εκτοξεύουν νεράντζια και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς ενώ παράλληλα απειλούσαν και με επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα.

Επιπλέον, κατέλαβαν τις γραμμές του ΟΣΕ ενώ όταν εμφανίστηκε ένας συρμός, πέταξαν πέτρες χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός στους επιβάτες. Το τρένο με κάποια καθυστέρηση συνέχισε την πορεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου