Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Πολιτκή και κοινωνική συντέλεια...στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΜΕ ένα περίεργο μίγμα πολιτικοοικονομικής συντέλειας παρομοιάζει ο Κυριακάτικος Τύπος τις πρόσφατες εξελίξεις αλλά με τα βλέμματα στραμμένα στην Τουρκία με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού που μάλλον ήταν άνευ ουσίας με μόνη εξαίρεση ότι..επιβεβάιωσε ο κ. Γιώργος ότι το Αγαθονήσι είναι...ελληνικό νησί.
 Εξάλλου έτσι ήταν και θα είναι....Για το Αιγαίο ούτε κουβέντα....Ετσι το 'Πρώτο Θέμα' αναρωτιέται στο κεντρικό του άρθρο "Γιατί τόση χλιδή τέτοια εποχή κύριε Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης-Βασιλικό ρεβεγιόν για τον Πάγκαλο-Εκανε βράδι Πρωτοχρονιάς στην σουίτα του King George που κοστίζει 5.400 ευρώ-Τα έγγραφα δείχνουν δώρο απο την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη που οφείλει 1,6 εκ. ευρώ στο ΙΚΑ...". Η 'Real news' ζητάει απο το κεντρικό της θέμα "Εντολή Γιώργου για αγωγές σε πολιτικούς-Δημεύστε τις περιουσίες τους-Θέλω απάντηση γιατί κανείς δεν μπαίνει στην φυλακή είπε οργισμένος ο Πρωθπουργός σε νέα σύσκεψη με κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησής του..." Μόνο που δεν μας λέει αν εννοεί και τον κ. Πάγκαλο μετά το πρωτοσέλιδο που διαβάσατε στο 'Θέμα' ή για ορισμένους απο το περιβάλλον του....Τελικά αν ειπώθηκε κάτι τέτοιο είναι αστείο....εσείς τι λέτε;

@Δείτε τώρα τα πρώτα θέματα απο το 'Παρόν της Κυριακής' που αναφέρει μεταξύ άλλων: "ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ από το ευρώ
• Θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα σαν φόβητρο για τις άλλες χώρες αν παραβιάσουν τη δημοσιονομική πειθαρχία
• Τι προβλέπουν τα δύο σενάρια για τη σωτηρία του Νότου....Αγώνας δρόμου για να προλάβουν το επόμενο χτύπημα-ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ -Παρενέβη ο Εισαγγελέας για τη «Λίστα Falciani»
• Με τους 1.991 Έλληνες με «μαύρες» καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα
• Έχει τη λίστα ο υπουργός Οικονομικών;
ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΘΛΙΟΙ ΑΘΛΟΙ-ΙΤΑΜΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

@O 'Ελεύθερος Τύπος' απο την πλευρά του προσθέτει ότι "Την Τρίτη η Κυβέρνηση ζητά απο τις αγορές 1,5 δις ευρώ δανεικά αλλά και...μήνυμα ότι δεν πτωχεύουμε-Κρας τέστ για αναδιάρθρωση και πρόωρες εκλογές-Η πραγματική αλλά και η εικονική μάχη για το ευρωομόλογο-Στο στόχαστρο των κερδοσκόπων πάντα η Ευρωζώνη..." Το 'Αρθρο' συμπληρώνει ότι έρχεται "Καταιγίδα λουκέτων και χιλιάδες απολύσεις- Ο Θάνατος του εμποράκου-Η κρίση τσακιει την μεσαία επιχειρηματική τάξη στην Ελλάδα..."

@Το 'Βήμα της Κυριακής' υπογραμμίζει ότι "Μετά τον φράκτη στον Εβρο-Επιχείρηση σκούπα για τις συμμορίες του Κέντρου-Αλλά και σχέδιο για την ενσωμάτωση των οικονομικών μεταναστών- Ας βάλουμε φράτκη στην προκατάληψή μας αναφέρει ο Γαβράς". Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' επισημαίνει ότι "Εκπτώσεις σε όσους πληρώνουν, κυνήγι στους οφειλέτες- 7+7 αλλαγές σε φόρους και εργασία-2011 για ακόμα χειρότερες ημέρες"..

@Η 'Καθημερινή' αποκαλύπτει ότι "Frontex: Διάτρητα τα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας στον Εβρο-Η χώρα αδυνατεί να ανταπεξέλθει στον όγκο των λαθρομεταναστών". Τέλος το 'Εθνος της Κυριακής' καταλήγει ότι "Με ηλεκτρονικό φακέλωμα καταθέσεων, ακινήτων και αγορών- Τεκμήρια γεμάτα παγίδες-Συνταγή IRS εξ Αμερικές στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής- Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση εντός του Ιανουαρίου.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου