Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Οι εχθροί του Σεξ

Φαγητό και τηλεόραση είναι οι δύο βασικοί εχθροί της σεξουαλικής ζωής. Στον αντίποδα οι πολλές θερμίδες που καίει το ζευγάρι κατά την διάρκεια της πράξης.
Τα χάδια, οι αγκαλιές, τα αγγίγματα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αλυσίδα της αντίδρασης των χημικών ουσιών στο σώμα σας. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: ενισχύονται οι συναισθηματικοί σας δεσμοί και βελτιώνεται η συνολική κατάσταση της υγείας σας αλλά και η διάθεσή σας.

Μήπως, όμως, το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο και στην απώλεια βάρους; Η απάντηση είναι: και βέβαια ναι! Η μέση ποσότητα των θερμίδων που καίτε για 30 λεπτά σεξ είναι 150 θερμίδες.

Συγκρίνοντας αυτό τον αριθμό με άλλες δραστηριότητες που μπορείτε πραγματικά να κάνετε σε καθημερινή βάση, θα διαπιστώσετε ότι καίτε περισσότερες θερμίδες με το σεξ από ό, τι με τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Για παράδειγμα κάνοντας δουλειές του σπιτιού μπορείτε να κάψετε μόλις 111 θερμίδες, κάνοντας γιόγκα 114, ενώ με το χορό χάνετε 129 θερμίδες.

Οι γυναίκες σκέφτονται το φαγητό περισσότερο από το σεξ

Οι γυναίκες δαπανούν πολύ περισσότερο χρόνο σκέψης για το φαγητό από ό, τι για το σεξ, αποκαλύπτει μια νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων.

Το 58 % των γυναικών που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι σκέφτονται το σεξ τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα, την ίδια στιγμή όμως το 70 % παραδέχτηκαν ότι έχουν πολύ πιο συχνά φαντασιώσεις για το φαγητό.

Σύμφωνα με τη μελέτη δύο στις τρεις γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους, ενώ το 53 % εκείνων που πήραν μέρος στην έρευνα σκέφτονται το βάρος τους μέχρι και 10 φορές την ημέρα.

Η τηλεόραση ‘’σκοτώνει’’ τη σεξουαλική σας ζωή

Όλοι έχουμε ‘’κακές’’ συνήθειες, που μας βοηθούν να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε. Είναι συνήθειες που κατά κάποιον τρόπο δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτές. Θα μπορούσε να είναι ένα ποτήρι κρασί μετά το γεύμα, ένας απογευματινός περίπατος ή το να δούμε μια σαπουνόπερα στην τηλεόραση.
Ας σταθούμε λίγο στο τελευταίο: στην τηλεόραση. Για πολλά χρόνια δεν υπήρχαν τηλεοράσεις στην κρεβατοκάμαρα, που θεωρούνταν ένα δωμάτιο ιερό. Σήμερα η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο αποτελεί μάλλον τον κανόνα. Και το ‘’θύμα’’ σε αυτή την υπόθεση είναι η σεξουαλική μας ζωή, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Παλιά τα παντρεμένα ζευγάρια αποσύρονταν το βράδυ σε ένα σκοτεινό, ήσυχο υπνοδωμάτιο. Στο σκοτάδι, οι αισθήσεις ήταν πιο έντονες: η αναπνοή του άλλου, η ζεστασιά του σώματός του, η μυρωδιά του και μπορείτε να φανταστείτε τη συνέχεια...

Τώρα ξαπλώνουν ο ένας δίπλα στον άλλο και την προσοχή τους ‘’κλέβει’’ η μικρή οθόνη. Αφοσιώνονται σε αυτήν μέχρι που κουρασμένοι πια από την πολύ τηλεόραση σβήνουν τα φώτα για να κοιμηθούν. Το σεξ είναι μια τελευταία σκέψη στο μυαλό τους αλλά και οι δύο είναι πια εξαντλημένοι για να ασχοληθούν με αυτό.

Οι γυναίκες ‘’φτιάχνονται’’ όταν οι άνδρες πιάνουν το τιμόνι

Μπορεί οι ίδιες να μην το παραδέχονται αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν τις γυναίκες να τρελαίνονται όταν βλέπουν έναν άνδρα να οδηγεί. Φαίνεται πως θαυμάζουν κρυφά την παράξενη ικανότητα των αρσενικών στο parking σε έναν στενό χώρο ή στο να οδηγήσουν με την όπισθεν.
Από την άλλη πλευρά στους άνδρες αρέσει το γεγονός ότι οι γυναίκες οδηγοί θα θυμηθούν να πάρουν κάτι μαζί τους για φαγητό σε ταξίδια μεγάλης διάρκειας ή ότι ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται.
Οι μυστικές απόψεις μας σχετικά με τις συνήθειες που έχει στην οδήγηση το αντίθετο φύλο αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο έρευνας, που έγινε σε δείγμα 2.000 οδηγών. Οι μισές γυναίκες, που ερωτήθηκαν, δήλωσαν ότι αυτό που τους αρέσει περισσότερο στους άνδρες οδηγούς είναι ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όταν τους σκάσει το λάστιχο ή πάθει μια βλάβη το αυτοκίνητό τους.
Το 41 % των γυναικών θαυμάζει την ευκολία με την οποία οι άνδρες μπορούν να παρκάρουν και το 39 % τις ικανότητές τους στους ελιγμούς και στην αναστροφή.
Στο 66 % των γυναικών αρέσει το γεγονός ότι πολλοί άνδρες οδηγούν πολύ κοντά στο προπορευόμενο αυτοκίνητο, ενώ το 40 % των ανδρών δήλωσε ότι τους ενοχλεί ο χρόνος που χρειάζονται οι γυναίκες για παρκάρουν και να ξεπαρκάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου