Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Μεκελιό στην Αμερική με 6 νεκρούς και 12 τραυματίες.Αναμεσα στα θύματα και γυναίκα βουλευτής.

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δώδεκα τραυματίστηκαν στο μακελειό που σημειώθηκε στο Τουσόν της Αριζόνας στη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποιούσε η Αμερικανίδα βουλευτής Γκάμπριελ Γκίφορντς, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN επικαλούμενο αξιωματούχο της αστυνομίας.
Η Αμερικανίδα βουλευτής της Αριζόνα Γκάμπριελ Γκίφορντς εξακολουθεί να ζει, σύμφωνα με νοσοκομειακή πηγή, και υποβάλλεται σε εγχείρηση.
Η Αμερικανίδα βουλευτής Γκάμπριελ Γκίφορντς εξακολουθεί να ζει και υποβάλλεται αυτήν τη στιγμή σε εγχείρηση μετά τον πυροβολισμό της από οπλισμένο άνδρα στο Τουσόν της Αριζόνα, δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο οποίο έχει διακομισθεί η βουλευτής, όπως και άλλα εννέα θύματα του αιματηρού περιστατικού.
Ο αμερικανικός δημόσιος ραδιοσταθμός είχε μεταδώσει λίγο νωρίτερα ότι η Γκίφορντς ήταν νεκρή.
«Υποβάλλεται αυτήν τη στιγμή σε εγχείρηση. Είναι ζωντανή», δήλωσε στο Reuters η Ντάρσι Σλέιτεν, εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου.
Παράλληλα το δίκτυο NBC μετέδωσε επικαλούμενο αξιωματούχους της αστυνομίας, ότι μεταξύ των νεκρών βρίσκεται ο ομοσπονδιακός δικαστής Τζον Μολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου