Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Θυσία για το Twilight

Το απόλυτο τατουάζ για τη σειρά βιβλίων και ταινιών Twilight, έκανε μια βρετανίδα. Πέρασε 22 ώρες πόνου, ωστόσο το αποτέλεσμα την βρήκε απολύτως ικανοποιημένη. Η λατρεία για τον Πάτινσον και τα κιλά που εξαφανίστηκαν (Vid+Pic)
Τα βαμπίρ είναι ακόμα ζωντανά! Την μανία  που έχει μερίδα κόσμου με τις ταινίες Twilight φανέρωσε για άλλη μια φορά μια Βρετανίδα που ξόδεψε 2000 λίρες και 22 ώρες εντόνου πόνου για να καλύψει όλη της την πλάτη με στοιχειά από τις ταινίες.
Η 49χρονη Κάθι Γούαρντ αρτοποιός από το Ρέντινγκ της Βρετανίας είναι φανατική του Λυκόφωτος και παρόλο που ήταν σε κακή ψυχολογία τον τελευταίο καιρό κατάφερε με το πανέμορφο αυτό τατουάζ να χάσει, όπως η ιδία αναφέρει, 32 κιλά!
"Λατρεύω τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Θέλω να γυμναστώ για να κάνω τατουάζ τον χαρακτήρα του, Έντουαρτ στην κοιλιά μου", είπε σε συνέντευξη της στη Ντέιλι Μέιλ.
"Θα μπορούσα να ξοδέψω τα χρήματα για ποτά ή φαγητό. Ωστόσο είμαι παθιασμένη με τις ταινίες και έτσι έκανα αυτό το τατουάζ" πρόσθεσε.
Η Κάθι είναι μια από αυτές τις φανατικές θαυμάστριες που σύμφωνα με το E! ανέδειξαν τον Ρόμπερτ Πάτινσον διασημότητα της χρονιάς με δεύτερη στη σχετική λίστα την συμπρωταγωνίστρια του, Κρίστεν Στιούαρτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου