Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ευαισθησίες

One thing θα σας πούμε μόνο. Τέτοιον συγκλονισμό στο face της Ελένης Μενεγάκη από αυτόν που κάναμε watch για τον huge οίκο της Κηφισιάς και τις μαϊμουδιές today, δεν έχουμε ξαναδεί. Ούτε την επομένη της Marfin!

Η Ελένη που όλοι αγαπάμε
Πραγματικά απιστεύτου αυτό το woman. Την next day που όλο το country ήταν συγκλονισμένο από την τραγωδία στη Σταδίου φορούσε κόκκινα και ήταν μες στα κακαρίσματα και τα πανηγυρικά και... στο άκουσμα για τη μαϊμουδιά; Πάγωσε το blood της!

Scandal
Καλέ ποιο σκάνδαλο με Σκαρμούτσο που σήκωσε την ίδια κάρτα και στους δύο φιναλίστ; Αλλού είναι το ζουμί. Το σοκαριστικό. Το ανεξήγητο! Τον έβαλε τον Άκη χθες ο Κωστόπουλος να αναγνωρίσει τα υλικά μιας σούπας και δεν χαμπάριαζε σχεδόν το nothing! Μα ούτε και το σαφράν βρε έλληνα master chef μου!

Πέρα από όλα τα άλλα problems του προγράμματος
Εντάξει οκ πείτε whatever you want. Και στηρίξτε όποιον θέλετε.
Η truth πάντως είναι, ότι ο ρόλος της Μπουλέ ως presenter σε ένα Top Chef, την ξεπερνά. Απλό. Δεν είναι βρε guys μου για τα δικά της κυβικά. Κάναμε try να δούμε και το χθεσινό, η κοπέλα δεν το έχει για πρωταγωνιστικό. Μια αποστασιοποιημένη ματιά θα σας έπειθε!

Δηλώσεις
Με αφορμή την today εμφάνιση Φώτη & Μαρία στο «Πρωινό mou» οι presenters του Mega τοποθετήθηκαν στο αν θα συνεχίσουν να είναι τηλεοπτικά μαζί ως δίδυμο… «Δεν θέλουμε να το κάνουμε για πολλά χρόνια» πέταξε ατάκα ο Λιάγκας! Βασικά η Σκορδά!

Διαφάνεια
If anyone από εσάς θέλει να δουλέψει ποτέ στην TV, να πάρει βρε παιδί μου καμιά εκπομπή και δεν έχει ιδέα πώς κυλά η ροή στο σκηνικό, ας κάνει watch το Μπλά μπλα. Μέγα αποκαλυπτικό! Πώς τα καταφέρνουν πάντα on air και τους πιάνει ο φακός να συνεννοούνται με γκριμάτσες, να ρίχνουν σιωπές, να αποφασίζουν ζωντανά πώς θα την πάνε την δουλειά, δεν υπάρχει… Ωσάν είναι lesson σε τηλεοπτική σχολή!

Τι μου θυμίζεις, τι μου θυμίζεις…
Άντε ας αναφερθούμε κι εμείς στο των ημερών νια νια τηλεοπτικό. Eurovision! Επειδή το subject μάς απωθεί τρομερά και φανατικά, boring τρελά, να αποκαταστήσουμε μόνο μία διάσταση του ολοκληρωτικά: Η υποψήφια Νίκη του X-Factor δεν μοιάζει ούτε στην Καλομοίρα, ούτε και στην περυσινή γερμανιδούλα νικήτρια. Αλλά… στον Μάικλ Τζάκσον! Θεός σχωρέστον!

Τσιμπήστε τώρα και το songακι της Παρασκευής και have a nice Σαββατοκύριακο!

(και μην τα ξαναλέμε… δυναμώνουμε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου