Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τα αυτονόητα είπε ο Μιχ. Χρυσοχοίδης για τα πρακτόρια της ΕΥΠ που χορεύουν φάτσα-κάρτα στα μπουζούκια!

Tα αυτονόητα είπε ο Χρυσοχοίδης για τα πρακτόρια της ΕΥΠ τα μόρτικα, που χορεύουν φάτσα κάρτα στα μπουζούκια και βάζουν κοριούς σε τηλέφωνα δημοσιογράφων η αφήνουν το μαλλί αλογοουρά και παριστάνουν τα άπλυτα φρικιά, για να συλλάβουν και καλά, τους τρομοκράτες στη πλατεία Εξαρχείων.
Πολλοί από δαύτους μάλστα στρατολογούνται από επιχειρηματίες για να κάνουν τις βρωμοδουλιές τους.
Αν δούλευε καλά η ΕΥΠ, είναι πολύ πιθανό να μην παθαίναμε τη ξεφτίλα των Ιμίων η να είχε βρεθεί τρόπος να μειωθεί η εισροή μεταναστών στην μπουρδελοχώρα μας.
Τα είπε στον Σπέκχαρντ, ε και; Δεκαετίες τώρα οι Αμερικανοί πρέσβεις,-αλλά και οι Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, συνάδελφοί τους-τα λένε συχνά πυκνά με υπουργούς και βουλευτές όλων των κομμάτων.
Κάποιοι πρέσβεις μάλιστα στέλνουν και δωράκια σε δημοσιογράφους-όπως φημισμένα κρασιά συγκεκριμένης περιοχής της Μεσογείου.
Αν για κάτι μπορεί να επικρίνει κανείς τον Χρυσοχοίδη, αυτό είναι το γεγονός ότι δεν διέλυσε αυτό το χαζό παρακράτος-μέχρι και bloggers έχουν γίνει κάποιοι μυστικοί «Θ.Β» της υπηρεσίας.
Εντάξει υπάρχουν και ικανά στελέχη-αλλά αυτοί μαραζώνουν μέσα στο σάπιο σύστημα της υπηρεσίας.
Καλά τα είπε ο Χρυσοχοίδης.
Μόνο κοριούς ξέρουν  να βάζουν τα πρακτόρια μας, τη στιγμή που οι πράκτορες της ΜΙΤ αλλωνίζουν στη Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου