Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Moto GP: Ducati: Δεν θέλουμε να γίνουμε αντίγραφο της Υamaha

H Ducati μπορεί μεν να βοηθήσει τον Valentino Rossi να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία που έχει χαράξει μέχρι τώρα στην καριέρα του, αλλά δεν θέλουν όμως στην ομάδα η Desmosedici GP11 να γίνει ένα πιστό αντίγραφο της Yamaha M1.
Μετά από μια συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων που επιτεύχθηκε με τον πολύπειρο Ιταλό αναβάτη κατά τη διάρκεια των δοκιμών στην Βαλένθια του επέτρεψαν να κάνει τις αλλαγές που θέλει επάνω στην μοτοσικλέτα.
Ο team manager της ομάδας όμως ο Vittoriano Guareschi, επιμένει στο ότι δεν υπάρχει καμία πίεση στο να αλλαχτεί η φιλοσοφία σχεδίασης.
Επίσης προστεθήκαν νέα μέλη στην Ιταλική ομάδα ερχόμενοι από την Yamaha και ο επικεφαλής αυτού του νέου πληρώματος υποστηρίζει,ότι απλά θα βελτιώσουν τις επιδόσεις της μοτοσικλέτας και δεν θα δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της M1.
Κατά την διάρκεια των δοκιμών στην Βαλένθια, οι επιδόσεις του Ιταλού αναβάτη δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικές για την ομάδα και αυτό γιατί ο ώμος του δεν ήταν και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, λόγω της αργής ανάρρωσης που είχε μετά από την επέμβαση και απαιτείται η καλύτερη φυσική κατάσταση ενός αναβατή σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως αυτή των δοκιμών.
Η ομάδα αναμένει τις δοκιμές στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου