Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Κληρώνει για Μήτρογλου

Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου αφού έχει προγραμματιστεί η τελική επαφή ανάμεσα στην πλευρά του νεαρού επιθετικού με την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Μήτρογλου μαζί με τον πατέρα του θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει σε ποια ομάδα θα παραχωρηθεί δανεικός, με τον Πανιώνιο πάντως, να έχει το προβάδισμα, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη στους «ερυθρόλευκους».

Ο τεχνικός του Πανιωνίου Τάκης Λεμονής πιέζει τον παίκτη να αποδεχθεί το κάλεσμα της ομάδας της Νέας Σμύρνης για εξάμηνο δανεισμό. Ωστόσο, αν ο Μήτρογλου αρνηθεί υπάρχουν και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ που περιμένουν στη γωνία, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του θα επιμείνει να πάει ο παίκτης στον Πανιώνιο διότι αν δεν γίνει κάτι τέτοιο οι «κυανέρυθροι» θα εισπράξουν παραπάνω από τα συμφωνηθέντα 1,2 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση των Μήτρογλου και Κουμορτζί. Δεν αποκλείεται στα έμψυχα ανταλλάγματα να συμπεριληφθεί και ο Γκαλίτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου