Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο Σαμαράς, οι παπαριές περί "μεσαίου χώρου" και οι ντιντήδες.

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Η ΝΔ είναι αστικό κόμμα…», έλεγε τις προάλλες γαλάζιος βουλευτής σχολιάζοντας τις απόψεις του Φαήλου Κρανιδιώτη για τους ντιντήδες.
Δεν θα ήθελα ν απαντήσω ισοπεδωτικά με μια ρήση του στυλ: «Τι αστικό κόμμα και κουραφέξαλα…», για να μην τους  χαλάσω το όνειρο.
Κι αυτό γιατί είναι πολλοί εκεί στη ΝΔ-πιθανόν και ο αρχηγός της-που δεν αντιλαμβάνονται που βρισκόμαστε.
Βρισκόμαστε λοιπόν ένα βήμα πριν το χείλος του γκρεμού, όπου ο ανώτατος  μισθός θα είναι τα 800 ευρώ (με εξαίρεση τους κρατικοδίαιτους εξουσιαστές και τα τσιράκια τους), θα έχουμε όπου νάναι χρεοκοπήσει-κατά πάσα πιθανότητα την Άνοιξη- και στη πλατεία Συντάγματος θα ροβολάνε ανοιγμένα κεφάλια ως το SATURN, που βρίσκονται τα νέα γραφεία της ΝΔ.
Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα της κόλασης  που πλησιάζει. Κι ενώ τα ουρλιαχτά του Χάους ακούγονται στο βάθος, η ΝΔ ντυμένη στα λευκά σαν αμόλυντη παρθένα με τα σοσονάκια της, κάθεται στο πιάνο και τραγουδά το «ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά».
Δηλαδή αυτό το κόμμα είναι εκτός  πραγματικής πραγματικότητας.
Γύρευε τι παίρνουν εκεί στη Ρηγίλλης και δεν μας δίνουν.
Αλλά κι αν η Κόλαση αναβάλει για λίγο την έλευσή της, πως είναι δυνατόν ο Σαμαράς να εθελοτυφλεί, μπροστά στις καταστροφές που προκάλεσαν στη ΝΔ οι ελεγχόμενοι από το σύστημα «ντιντήδες»;
Αυτούς όλους τους γαλάζιους «ντιντήδες» δεν κρατούσαν από το κώλο οι νταβατζήδες και η διαπλοκή;
Αυτούς δεν «κρατούσαν» με μαγνητοφωνημένες  συνομιλίες και καυτά, μερακλίδικα βίντεο;
Και φυσικά ο Φαήλος με τον ορισμό «ντιντής» δεν λοιδορούσε τη gay κοινότητα, αλλά τις gay-ενδοτικές συμπεριφορές που αποδείχθηκαν θανατηφόρες για τη χώρα.
Ο Σαμαράς δεν τα γνωρίζει όλα αυτά;
Κι αν ναι, έχει την ψευδαίσθηση, σ αυτή τη κολασμένη συγκυρία, ότι μπορεί να τα αγνοήσει;
Κι αν τα αγνοήσει,  έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω από το να γίνει ξανά υπουργός Εξωτερικών -σε μια βερσιόν της Οικουμενικής κυβέρνησης μέσα στο 2011- έτσι όπως όλα δείχνουν;
Ως εκεί  φθάνουν οι φιλοδοξίες του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου