Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Το ξέσπασμα του Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη ξέσπασε στα αποδυτήρια ουρλιάζοντας και χτυπώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του, λόγω της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε. Σισέ: «Όλοι έχουν δει τι έγινε».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ξέσπασε με τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη, σύμφωνα με την Εξέδρα. Ο Γάλλος επιθετικός κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια πρώτος από τους συμπαίκτες του και εκεί ξέσπασε.
Άρχισε να ουρλιάζει χτυπώντας παράλληλα ό,τι έβρισκε μπροστά του, από πάγκους μέχρι και ντουλάπια. Οι κραυγές του Σισέ ανησύχησαν τους συμπαίκτες του που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.
Μπαίνοντας στα αποδυτήρια είδαν τον Σισέ σε έξαλλη κατάσταση. Πρώτος ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έσπευσε να τον ηρεμήσει, ενώ στη συνέχεια και με τη βοήθεια των υπόλοιπων παικτών των Πρασίνων, ηρέμησε ο Γάλλος άσος.
Εκτός από τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Σισέ, αυτό που τον εξόργισε ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα για να κάνει συστάσεις.
Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο έχουν κάνει μια γροθιά τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που θέλουν να αποδείξουν πράγματα.
Σισέ: «Όλοι έχουν δει τι έγινε»
Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν μπορούσε να πιστέψει τη ρατσιστική συμπεριφορά που δέχτηκε στην Ξάνθη: «Όλοι έχουν δει τι έγινε. Εγώ δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω πλέον. Όλοι είδαν κι όλοι άκουσαν. Δεν έχει νόημα να πω εγώ τώρα κάτι άλλο. Όλοι ξέρουν», ήταν ο σχολιασμός του Γάλλου φορ του Παναθηναϊκού σε αθλητική εφημερίδα κατά τη διάρκεια της αναμονής στο αεροδρόμιο της Καβάλας.
Ποδαρικό με το δεξί (του Τζιμπρίλ) έκανε στη νέα χρονιά το «τριφύλλι», αλλά το πάρτι του γάλλου εραστή έχει και συνέχεια, το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Αρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου