Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ενάντια στον φράκτη

Συγκέντρωση στα Προπύλαια θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο αντιρατσιστικές οργανώσεις, μετανάστες και φοιτητές, με αίτημα να μην προχωρήσει η κατασκευή φράκτη στον Έβρο. Συναυλία αλληλεγγύης στον Αγ. Παντελεήμονα
Αντιρατσιστικές οργανώσεις, κινήσεις μεταναστών, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι και καλλιτεχνικοί φορείς θα δώσουν ραντεβού σήμερα, Σάββατο στα Προπύλαια στις 2 μετά το μεσημέρι.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συναυλία στις 4 στον Άγιο Παντελεήμονα.
Οι διοργανωτές της κινητοποίησης καταγγέλλουν τα κυβερνητικά σχέδια για την κατασκευή του φράχτη και την παρουσία της FRONTEX στον Έβρο και το νομοσχέδιο για το άσυλο.
Σε επίσημες ανακοινώσεις, τα μέλη των οργανώσεων τονίζουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να πάρει πίσω το ρατσιστικό νομοσχέδιο, να πάρει πίσω το φράχτη στον Έβρο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τελικά να δώσει άσυλο στους πρόσφυγες και να νομιμοποιήσει τους μετανάστες.
Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ. Τη στήριξη και τη συμμετοχή τους έχουν ανακοινώσει η ΟΛΜΕ, η ΠΟΕΔΗΝ, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και πολλές οργανώσεις μεταναστών, φοιτητικοί σύλλογοι και καλλιτέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου