Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Όλα στο βωμό του έρωτα

Η Νάνσυ Αλεξιάδη είχε όλες τις προδιαγραφές για να ανέβει ψηλά, αλλά τα άφησε όλα πίσω της για ένα μεγάλο έρωτα.

Πέρασαν περίπου δύο χρόνια από τότε που γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας μαγεύτηκε βλέποντας στην πίστα την πανέμορφη Νάνσυ.

Οι λουλουδούδες έπιασαν δουλειά αμέσως και δεν προλάβαιναν να μετράνε τα καλάθια που έπεφταν στα καλλίγραμμα πόδια της τραγουδίστριας, η οποία φυσικά δεν έμεινε ασυγκίνητη από το έντονο φλερτ του.
Βέβαια, λίγο πολύ όλοι ήξεραν την αδυναμία του νεαρού Αγούδημου στο γυναικείο φύλο, οπότε πολλοί θεώρησαν ότι ήταν ακόμη μία όμορφη παρουσία που θα στεκόταν στο πλευρό του για μικρό χρονικό διάστημα.

Έπεσαν όμως έξω, καθώς η όμορφη τραγουδίστρια αποδείχτηκε ότι δεν ήταν μια απλή περιπέτεια αλλά η γυναίκα που έμελλε να σημαδέψει τη ζωή του. Κάπως έτσι άρχισαν όλα και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το ζευγάρι βρέθηκε να συζεί στο σπίτι εκείνου στα νότια προάστια. Πού βρίσκονται τώρα και τι κάνουν;

Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για την οικογένεια του Νίκου Αγούδημου, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα. Η μετακόμιση στο Λουγκάνο της Ελβετίας άλλαξε τη ζωή του. Η Νάνσυ ήταν στο πλευρό του και περνούσε τον περισσότερο καιρό μαζί του στο εξωτερικό. Στην αρχή πηγαινοερχόταν, όμως τους τελευταίους μήνες εγκαταστάθηκε μόνιμα εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου