Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Έριξε... άκυρο ο Τζιμπούρ!

tsimpour.jpg
Τα περιθώρια στενεύουν για την ΑΕΚ καθώς από την πρώτη του 2011 ο Ράφικ Τζιμπούρ θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί, χωρίς να χρειάζεται άδεια της «Ένωσης», με όποια ομάδα θέλει.
Ο Σταύρος Αδαμίδης επιδίωξε να συναντηθεί με τον Αλγερινό πριν την αλλαγή του χρόνου, όμως ο παίκτης δεν απάντησε θετικά επιθυμώντας να γίνει το ραντεβού τις επόμενες μέρες. Και αυτό γιατί προφανώς θέλει να έχει ένα ακόμα επιπλέον «χαρτί» στις πιθανές συζητήσεις με την ΑΕΚ.
Έτσι, η συμφωνία που είχε προαναγγελθεί στις αρχές της σεζόν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα και πλέον ο Τζιμπούρ έχει έναν... άσσο στο μανίκι του, μιας και μπορεί να συνομιλήσει με όποια ομάδα θέλει προκειμένου να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι.
Βέβαια, σε καμία περίπτωση η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένη αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει και να χάσει τον παίκτη αλλά και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα αφού είχε ανακοινώσει την συμφωνία με τον «τρομοκράτη» χωρίς να έχει πάρει την υπογραφή του!


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου